A Consummo-Fém Kft az egyszerű gépek mozgatásától a teljes gyártósorok telepítéséig, gépek beszerelése és beüzemeléséig bármilyen feladattal megbirkózik. A társaság rendelkezik a szükséges felszereléssel és szakképzett munkaerővel, hogy a legmagasabb színvonalon teljesítse ezeket a feladatokat.

A gépmozgatás az egyszerű belső áthelyezéstől a komplett gyártósorok áttelepítéséig terjedhet. A Consummo-Fém Kft sikeresen helyez át egész termelő üzemeket. Ennek megfelelően, a Consummo-Fém Kft az új és régi gyárak és berendezések telepítése terén is.

Géptelepítést és gépkarbantartási és ellenőrzési tevékenységet folytat . csakúgy, mint speciális acélszerkezetek ,pódiumok ,géptartó elemek, szerkezetek gyártását és beépítését, , acélszerkezetekhez, a termelési berendezések pontos szintezését és pozícionálását , beleértve a lézeres beállítást is.

Továbbá robotcellák működésének teljeskörű felügyelete… gépek, gyártó cellák és a hozzájuk tartozó kiszolgáló berendezések telepítése be üzemelése.Komplett conveyor pályák gyártása, szerelése és üzembehelyezése.